AUCKLAND, Nieuw-Zeeland, 23 juni 2020 (GLOBE NEWSWIRE) — Volgens Data Bridge Market Research is de markt voor ambachtelijk bier in ontwikkelingsregio’s getuige van een groei in termen van het goedkeuringstempo, als gevolg van het stijgende aantal vrouwelijke drinkers en de toenemende social media marketing. Het stijgende besteedbare inkomen en de verschuivende consumentenvoorkeuren & levensstijl helpen ook de markt te groeien. Sommige van deze factoren zullen een rem vormen op de groei van de markt, zoals de variatie in de kosten van de grondstof en de hoge prijzen van het ambachtelijke bier en de hoge accijnzen.

Marktanalyse en inzichten: Wereldwijde markt voor ambachtelijk bier

Verwacht wordt dat de markt voor ambachtelijk bier tegen 2027 35,3 miljard USD zal bereiken, met een groei van 12,3% in de voorspelde periode 2020 tot 2027. De groeiende vraag naar verschillende soorten bierstijlen zal naar verwachting nieuwe kansen voor de markt creëren.

Gratis voorbeeldrapport beschikbaar | Ambachtelijke biermarkt wordt omlijst met een reeks grafische statistieken, tabellen en cijfers: https://www.databridgemarketresearch.com/request-a-sample/?dbmr=global-craft-beer-market

De wereldwijde markt voor ambachtelijk bier stijgt exponentieel met 12,3% in de prognoseperiode van 2020 tot 2027.
Laatste onderzoeksrapport over ambachtelijk biermarktonderzoek geeft een holistisch overzicht van de groei en andere aspecten van de industrie in vitale landen (regio’s). De regio’s in dit marktdocument tonen de geografische grenzen over de hele wereld. Bovendien is het bedrijfsrapport gesegmenteerd in verschillende belangrijke regio’s zoals Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico), Europa (Duitsland, Frankrijk, VK, Rusland en Italië), Azië-Pacific (China, Japan, Korea, India en Zuidoost-Azië), Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia, enz.), het Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Nigeria en Zuid-Afrika), dat het grootste aandeel heeft in de wereldwijde markt voor CRAFT-bier.

De studie slaat een brug tussen de historische gegevens van 2014 tot 2019 en de schatting tot 2027. Enkele belangrijke & opkomende spelers die deel uitmaken van de dekking en die in de huidige versie werden geprofileerd zijn Anheuser-Busch InBev, Constellation Brands, Inc., Heineken N.V., The Gambrinus Company., Stone & Wood Brewing Co., Sierra Nevada Brewing Company., UNITED BREWERIES LTD, Salt Lake Brewing Co., L.C., Diageo, BrewDog, Athletic Brewing Company, Uiltje Craft Beer, naast andere binnenlandse en wereldwijde spelers.

Toegang tot het volledige verslag @ https://www.databridgemarketresearch.com/checkout/buy/singleuser/global-craft-beer-market

Analyse van het concurrerende landschap en het marktaandeel van ambachtelijke bieren

Global Craft beer Market concurrentielandschap geeft details per concurrent. De details zijn onder andere bedrijfsoverzicht, bedrijfsfinanciën, gegenereerde inkomsten, marktpotentieel, investering in onderzoek en ontwikkeling, nieuwe marktinitiatieven, wereldwijde aanwezigheid, productielocaties en -faciliteiten, productiecapaciteit, sterke en zwakke punten van het bedrijf, productlancering, productbreedte en -breedte, toepassingsdominantie. De bovenstaande gegevenspunten hebben alleen betrekking op de focus van de bedrijven op de ambachtelijke biermarkt.

Ambachtelijke bieren zijn de traditionele bieren die in de kleine brouwerij worden geproduceerd. Ale, pilsbieren, speciaalbieren en andere zijn enkele van de gangbare types van het ambachtelijke bier.

Verwacht wordt dat de toenemende populariteit van biologische alcoholische dranken en de groeiende duizendjarige bevolking de groei van de markt zullen bevorderen. Sommige andere factoren, zoals het stijgende besteedbare inkomen, het groeiende aantal vrouwelijke drinkers, de toenemende sociale-mediamarketing en de veranderende levensstijl en voorkeuren van de consument, zullen naar verwachting de markt voor ambachtelijk bier in de voorspelde periode van 2020 tot 2027 versterken.
Schommelingen in de kosten van de grondstof, hoge kosten van het ambachtelijke bier en hoge accijnzen zullen naar verwachting de marktgroei in de genoemde prognoseperiode belemmeren.

Bezoek aan het volledige Analyseverslag @ https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-craft-beer-market

Global Craft Beer Market Belangrijke functies die onder het aanbod & de belangrijkste hoogtepunten van het rapport vallen:

1) Wat zijn de huidige profielen van alle bedrijven in het rapport?
Hieronder volgt een lijst van spelers die momenteel in het rapport worden geprofileerd ” Anheuser-Busch InBev, Constellation Brands, Inc., Heineken N.V., The Gambrinus Company., Stone & Wood Brewing Co., Sierra Nevada Brewing Company., UNITED BREWERIES LTD, Salt Lake Brewing Co., L.C., Diageo, BrewDog, Athletic Brewing Company, Uiltje Craft Beer, naast andere binnenlandse en wereldwijde spelers. “
** De lijst van de genoemde bedrijven kan in het eindverslag variëren onder voorbehoud van naamsverandering / fusie enz.

2) Kunnen we een nieuw bedrijf toevoegen of profileren volgens onze behoefte?
Ja, we kunnen een nieuw bedrijf toevoegen of profileren volgens de behoefte van de klant in het rapport. Definitieve bevestiging te worden verstrekt door het onderzoeksteam, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het onderzoek.
** De beschikbaarheid van gegevens zal worden bevestigd door onderzoek in het geval van een particulier bedrijf. Tot 3 spelers kunnen worden toegevoegd zonder extra kosten.

3) Kan opname van extra Segmentatie / Marktuitsplitsing is mogelijk.
Ja, opname van extra segmentatie / Marktuitsplitsing is mogelijk.

** Afhankelijk van de behoefte zal de levertijd en de prijsopgave variëren.

Download in Depth Table of Content, klik op de link: https://www.databridgemarketresearch.com/toc/?dbmr=global-craft-beer-market

Google Market Dynamics

In januari 2020 had United Breweries zijn Ultra Witbier gelanceerd, een ambachtelijk bier onder de populaire merknaam Kingfisher. Deze productlancering zal het bedrijf helpen om zijn productportfolio in de markt te versterken.

De toenemende vraag naar gezonde producten ter ondersteuning van de gezonde voeding is een belangrijke drijfveer voor het versnellen van de marktgroei.

Een groeiend aantal ambachtelijke bierproducten in vergelijking met de afgelopen jaren zal de marktgroei versnellen.

Om de dynamiek van de wereldwijde markt voor ambachtelijk bier te begrijpen, wordt de wereldwijde markt voor ambachtelijk bier geanalyseerd in de belangrijkste regio’s van de wereld. Data Bridge Market Research levert ook op maat gemaakte specifieke regionale en landelijke rapporten voor de volgende gebieden.
Het bereik en de omvang van de wereldwijde ambachtelijke biermarkt
De markt voor ambachtelijk bier is gesegmenteerd op basis van het producttype, het distributiekanaal en de leeftijdsgroep. De groei tussen de segmenten helpt u bij het analyseren van de niche nichegroeicompartimenten en strategieën om de markt te benaderen en uw kerntoepassingsgebieden en het verschil in uw doelmarkten te bepalen.

Op basis van het producttype wordt de markt voor ambachtelijke bieren gesegmenteerd in bier, pils, speciaalbieren en andere.
Het distributiekanaal segment van de ambachtelijke biermarkt is opgesplitst in on- en off- trade.
Het segment van de ambachtelijke biermarkt is onderverdeeld in 21-35 jaar oud, 40-54 jaar oud en 55 jaar en ouder.
Eventuele vragen. Vraag hier voor Korting of Rapporteren op maat: https://www.databridgemarketresearch.com/inquire-before-buying/?dbmr=global-craft-beer-market

Belangrijke vragen beantwoord

Wie zijn de belangrijkste spelers en wat zijn hun belangrijkste bedrijfsplannen in de Global Craft Beer markt?
Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten van de vijf krachten analyse van de Global Craft Bier markt?
Wat zijn de verschillende perspectieven en bedreigingen voor de dealers op de Global Craft Bier markt?
Wat zijn de sterke en zwakke punten van de belangrijkste leveranciers?
Bladeren door Gerelateerd Rapport
Global Fruit Beer Market By Flavour (Frambozen, Perziken, Bosbessen, Kersen, Pruimen, Appels, Abrikozen, Anderen), Distribution Channel (Store Based, Non-Store Based), Geografie (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden Oosten en Afrika) – Industrie Trends en Prognose tot 2026 https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-fruit-beer-market

Global Beer Processing Market Per Biertype (Ale & Stout, Low Alcohol Beer, Lager and Specialty Beer), Brouwerijtype (Craft Brewery, Macrobrewery), Prijscategorie (Super-premium, Premium, Mainstream en Discount), Distributiekanaal (Off-trade en On-trade), Type apparatuur (Macrobrewery Equipment en Craft Brewery Equipment), Toepassing (Hotel, Familie e.a.) en Geografie (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – Industriële trends en voorspelling tot 2026
https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-beer-processing-market

De globale Markt van Bierstabilisatoren per Product (PVPP/R-PVPP, Silicagel, Papaïne, Xanthaangom, Carrageen, Arabische Gom, CMC, andere), Functie (Stabilisatie, Texturisatie, Viscosificatie), Toepassing (Fruitdranken, Zuivelproducten, Frisdranken), Type (Lager, Ale, Stout & Portier, Mout, Andere), Geografie (Noord-Amerika, Europa, Azië-Stille Oceaan, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – Industrietrends en Prognose tot 2026 https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-beer-stabilizers-market

Global Beer Market By Type (Lager, Ale, Stout & Porter, Malt, and Others), Taste (Sterk Bier, Licht Bier, Regulier Bier), Categorie (Regulier, Premium, Super Premium), Verpakking (Glas, PET-fles, Ingeblikt, Vat), Productie (Macro-Brouwerij, Micro-Brouwerij, Ambachtelijke Brouwerij en andere), Distributie Kanaal (On-Trade, Off-Trade), Geografie (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika)- Industrie Trends en Prognose tot 2026 https: //www. databridgemarketresearch.com/reports/global-beer-market

Global Beer Cans Market,Per Type (3 stuks blikken, 2 stuks blikken), Product (Staal/Tin, Aluminium), Capaciteit (330 ml, 500ml), Vulmethode (Vacuümvulling, Drukvulling), Land (V.S., Canada, Mexico, Brazilië, Argentinië, Rest van Zuid-Amerika, Duitsland, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk), België, Spanje, Rusland, Turkije, Nederland, Zwitserland, Rest van Europa, Japan, China, India, Zuid-Korea, Australië, Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië, Filippijnen, Rest van Azië-Pacific, V.A.E., Saudi-Arabië, Egypte, Zuid-Afrika, Israël, Rest van het Midden-Oosten en Afrika), Industriële trends en voorspellingen tot 2027 https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-beer-cans-market

Over Data Bridge Marktonderzoek:

Een absolute manier om te voorspellen wat de toekomst in petto heeft, is de trend vandaag te begrijpen!

Data Bridge profileert zich als een onconventioneel en neoterisch marktonderzoeks- en adviesbureau met een ongeëvenaard niveau van veerkracht en een geïntegreerde aanpak. Wij zijn vastbesloten om de beste marktkansen te ontginnen en efficiënte informatie voor uw bedrijf te bevorderen om te kunnen floreren in de markt. Data Bridge probeert passende oplossingen te bieden voor de complexe zakelijke uitdagingen en initieert een moeiteloos besluitvormingsproces. Data Bridge is een nasleep van pure wijsheid en ervaring die in het jaar 2015 in Pune werd geformuleerd en gekaderd. We denken na over de heterogene markten in overeenstemming met de behoeften van onze klanten en scheppen de best mogelijke oplossingen en gedetailleerde informatie over de markttrends. Data Bridge verdiept zich in de markten in Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika om er maar een paar te noemen.

Contacteer
Databrug marktonderzoek
VS: +1 888 387 2818
VERENIGD KONINKRIJK: +44 208 089 1725
Hong Kong: +852 8192 7475
E-mail ID – corporatesales@databridgemarketresearch.com

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *