De echtgenoot van Conway is ook een tegenstander van Trump: Kellyanne Conway is een van de weinige medewerkers in de kring van Donald Trump die in functie is sinds het begin van zijn presidentschap. Maar nu heeft de consulent haar ontslag aangekondigd – uiteraard vanwege haar 15-jarige dochter. Presidentieel adviseur Kellyanne Conway verlaat later deze maand het Witte Huis. De 53-jarige kondigde zondag haar ontslag aan en rechtvaardigde dat door meer voor haar kinderen te willen zorgen.

In haar leven zal er “minder drama, meer moeder” zijn, schreef de moeder van vier. De voormalige campagneleider van Donald Trump was een loyale en controversiële verdediger van de president – zij bedacht de term “alternatieve feiten”. Dat is interessant. De dochter Conways wordt gezien als de trigger voor de laatste beslissing. Onlangs waren er openlijk barsten ontstaan ​​in de familie. De 15-jarige Claudia Conway bekritiseerde herhaaldelijk haar moeder en president Donald Trump op sociale media. In het weekend bekritiseerde ze haar moeder omdat ze deze week een toespraak hield op de Republikeinse nominatieconventie. Ze was “er kapot van” en wilde zichzelf legaal emanciperen vanwege “jarenlang trauma en misbruik uit de kindertijd”.

“De baan van mijn moeder heeft mijn leven verpest”, legt Claudia Conway uit. Hoewel ze ziet dat haar kinderen lijden, vervolgt haar moeder haar weg. “Het draait allemaal om geld en roem”, gromde de tiener op Twitter. Op TikTok stelde ze haar ouders een ultimatum: “Dat is het. Ik ben weg. De op hol geslagen fase begint morgen.” Slechts een paar uur later maakte Trump-adviseur Kellyanne Conway haar vertrek openbaar. Conway is een van de weinige medewerkers in de binnenste cirkel van Trump die het hele vorige presidentschap in functie was. Talloze anderen werden ontslagen of de handdoek in de ring gegooid. Ze wordt ook gecrediteerd voor een aanzienlijk deel van het verkiezingssucces van Trump vier jaar geleden. Het feit dat George, de echtgenoot van Kellyanne Conway, een felle criticus van Trump is – ook al behoort hij tot de partij van de president – heeft ook keer op keer de krantenkoppen gehaald en geamuseerd. Samen met andere Republikeinen richtte de advocaat de anti-Trump-campagne “Lincoln Project” op, die de president herhaaldelijk woedend maakt met pittige tv-spots. Was dit artikel over de VS interessant? We zijn blij met elke feedback!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *