De herfst staat weer voor de deur, de bladeren dwarrelen van de bomen en het wordt weer erg koud. Daarom is het tijd om de modetrends van 2020-2021 te bespreken! In deze blog lees je alles over de nieuwste trends op het gebied van warme kleding! Lees dus snel verder!

Neutrale kleuren zie je vaak

Neutrale kleuren blijven altijd in de mode. Het is dan ook erg makkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Bovendien kunnen ze ook nog een chique look creëren. Verder zien we ook nog veel sur ton sur bij de mensen. Dit betekent dat je broek en je top dezelfde kleur hebben. En dan denk je nu waarschijnlijk dat dat erg saai is, maar dit is niet het geval! Door alles goed te matchen met elkaar kan zorgen voor een mooie look! 

Printjes uit de natuur

Veel kledingdesigners halen nog altijd inspiratie uit de natuur. Je ziet bijvoorbeeld veel dierenprints op de dameskleding. Deze zie je in alle seizoenen, maar om het te matchen met de herfst is er gekozen om de dierenprints te mixen met donkere, warme kleuren. Zo zien we de dierenprintjes weer met een frisse wind. Naast de dierenprints zie je nu ook vaak bloemenprintje op de dameskleding. Het bloemenprintje fleurt de donkere kleuren op!

Het materiaal van de kleding

Ook het materiaal is erg belangrijk om naar te kijken. Een stof die je ook veel ziet is velours. Dit is een heerlijk zachte stof, waardoor sommige mensen het ook weleens zien als pyjama stof. Door deze stof te gebruiken in de kleding zorg je voor meer kleurdiepte!

Patronen en figuren

Ook de figuurtjes en patronen zien we veel terug de aankomende periode. Denk bijvoorbeeld aan ruitjes, pied-de-poule en tweed. Deze patronen passen goed in de trend van neo-bourgeois. Wat zo fijn is aan deze trend, is dat je zelf kun beslissen in welke mate je het wil toepassen in je kleding. Wil je niet helemaal voorzien zijn van deze patronen en figuren? Dan kun je ook kiezen voor een neo-bourgeois tintje door middel van een scrunchie of een sjaal. Zo is het niet te veel en komt het toch nog terug in je outfit! Wanneer ga jij je wintergarderobe vernieuwen?

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *