Ben jij op een reis geweest naar Amerika en kon jij niet genoeg krijgen van het aanbod frisdrank en snoep daar? Of ben jij gewoon heel benieuwd naar de frisdrank en snoep in Amerika. De meeste supermarkten verkopen vaak niet Amerikaans snoep waar jij naar op zoek bent. In dit blogartikel vertellen wij meer over Amerikaanse frisdrank en snoep merken en waar jij deze het beste kunt aanschaffen.

Bang

Bang is een Amerikaans merk dat energiedrankjes produceert. Bang wordt gemaakt door Vital Pharmaceuticals. Dit bedrijf is gevestigd in Florida. In 2020 was Bang het op derde na het beste verkochte energiedrankje in Amerika. Monster en Red Bull werden alleen nog beter verkocht dan Bang. Vital Pharmaceuticals was in 1993 opgericht door Jack Owoc. In 2012 werd Bang geïntroduceerd als een koolzuurhoudende energiedrank met een laag suikergehalte. In 2017 werd een cafeïnevrije variant geïntroduceerd.

Reese’s

Reese’s is een populair merk dat Amerikaanse chocolade produceert. Als jij wel eens in Amerika bent geweest, is de kans groot dat je Reese’s hebt gezien of hebt gegeten. Reese’s staat bekend om de peanutbutter cups. Dit is een cup chocolade met een vulling van kruimige pindakaas. Reese’s kent verschillende soorten en verpakkingen. Zelfs in Nederland kan jij genieten van Reese’s. Op Candyonline kan jij eenvoudig Reese’s en andere snoep merken bestellen via de website.

Dr Pepper

Dr Pepper is karamel gekleurd en deze frisdrank wordt in Texas, Amerika ontwikkeld. De smaak van Dr Pepper is uniek door de combinatie van fruit aroma’s, zoetstoffen en suiker. Dr Pepper bevat 30% minder suiker dan vergelijkbare frisdranken. Cola lijkt qua uiterlijk erg veel op Dr Pepper. Echter smaakt Dr Pepper anders dan cola. Het is lastig om een bepaalde smaak te koppelen aan Dr Pepper. Hierdoor is Dr Pepper authentiek, origineel en een beetje spannend. 

Amerikaanse snoep en frisdrank kopen

Op Candyonline kan jij eenvoudig Amerikaanse snoep en frisdrank bestellen voor een mooie prijs. Naast de Amerikaanse frisdrank en snoepgoed biedt Candyonline ook snoep aan uit Scandinavië, Duitsland, Italië en Azië. Al 13 jaar is Candyonline de lekkerste en grootste online snoepwinkel van België en Nederland. Met ruim assortiment vind jij waar je naar op zoek bent bij Candyonline snoep | online snoepwinkel.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *