Genoeg drinken op een dag is enorm belangrijk. Het helpt je met je concentratie, maar helpt ook met lichaamsprocessen zoals het controleren van je temperatuur. De hele dag water drinken kan echter wel eentonig worden. In deze blog geven we je daarom drie lekkere smoothie recepten, die je makkelijk zelf kan maken. Lees snel verder en laat je inspireren! 

  1. Bosvruchten

Ben jij gek van bosvruchten? Dan is deze smoothie perfect voor jou! Voor deze smoothie heb je natuurlijk bosvruchten nodig, maar ook frambozen, banaan, yoghurt en honing. Deze gerechten doe je in proportie in de blender: deze proporties bepaal je helemaal zelf. Als je van bosvruchten houdt, voeg je er hier wat meer van toe. Je gooit de gerechten in de blender en mixt het net zo lang totdat alles helemaal fijn is. Nu heb je een heerlijke smoothie!

  1. Andijvie

Veel mensen denken dat smoothies enkel bestaan uit vruchten en een zuivelproduct, maar dit is niet helemaal waar. Deze smoothie bewijst dit, aangezien het belangrijkste gerecht in deze smoothie andijvie is: een groente. Dit combineer je wederom met banaan, maar ook met avocado en munt. In plaats van yoghurt gebruik je amandelmelk: erg gezond dus. Deze smoothie is ook nog eens veganistisch: iedereen kan dit dus drinken. Wederom gooi je de ingrediënten samen in de blender totdat ze fijn gemixt zijn. Genieten maar!

  1. Pina Colada

Ben jij toe aan het weekend? Kom alvast in de weekend-spirit door deze heerlijke Pina Colada smoothie. Natuurlijk moet je nog wel goed blijven functioneren, dus is deze smoothie alcoholvrij, waar een normale Pina Colada dit natuurlijk niet is. Deze smoothie maak je met geroosterde kokossnippers, ananas, ahornsiroop en kokosmelk. Om de ervaring echt af te maken, kun je ook ijsklontjes toevoegen. Hiervoor heb je echter wel een thermobeker nodig: anders zullen de ijsklontjes direct smelten en heb je simpelweg een Pina Colada met water. 

MyMepalOm je smoothies mee te nemen, heb je natuurlijk wel een leuke beker nodig. Bij MyMepal kun je zelf bekers ontwerpen: zo garandeer je jezelf ervan dat je een beker hebt die helemaal bij jou past. Zo kun je de beker in je lievelingskleur maken, maar kun je hem ook personaliseren door je naam erop te zetten. Kijk snel op MyMepal wat voor jou de mogelijkheden zi

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *