Jelly Beans zijn populaire snoepboontjes in allerlei verschillende smaken. Deze snoepjes vallen bij bijna iedereen in de smaak en zijn dus erg leuk om te geven als cadeautje. Doordat er zo veel verschillende soorten smaken zijn, is de kans groot dat degene die je wil verassen nog niet alle smaken heeft geproefd. Naast alle lekkere smaken, zijn er ook bijzondere smaken waarmee je leuke spelletjes kunt doen. Ben je benieuwd welke verschillende gift boxen leuk zijn om cadeau te doen? Lees dan verder en kom erachter! 

Cocktail classics gift box 

Wil je iemand verassen die gek is op cocktails? Ga dan voor de cocktail classics gift box. In deze box zitten Jelly Beans met vijf verschillende cocktail smaken. Een erg origineel cadeau dus voor de echte cocktail liefhebber!

50 flavours gift box

Wil je uitpakken en iemand echt verassen? Dan is de 50 flavours gift box een leuk cadeau. In deze box zitten 50 verschillende soorten smaken Jelly Beans. Deze boontjes zijn gesorteerd op kleur en mooi gepresenteerd in een gift box. 

De Bean boozled challenge 

Houd degene die je een cadeau wil geven van spelletjes? Dan is de Jelly Bens Boozled challenge een leuk cadeau. Bij deze challenge mag iedere speler aan een rad draaien. De wijzer komt vervolgens op een kleur te staan. Vervolgens kies je het snoepje in de kleur die het rad aangeeft. Maar let op! Van iedere kleur zijn er twee soorten smaken, namelijk een lekkere en een minder lekkere. Het is dus de bedoeling dat je steeds de lekkere smaak eruit pakt. 

Bestel de verschillende smaken! 

Nu je weet welke soorten gift boxen er verkrijgbaar zijn, is het aan jou om een keuze te maken. Neem dan een kijkje op de website van candyonline.nl. Deze partij heeft een groot assortiment aan snoep

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *