Voor uw evenement of feest zijn wegwerp bekers, -bordjes en -bestek ideaal geschikt om uw gasten of bezoekers te kunnen voorzien van een hapje en een drankje. In de meeste gevallen is het namelijk bijna niet mogelijk met echt glas te werken. Het is niet handig en tegenwoordig ook niet zo hygiënisch. Je dient het bestek, de borden en glazen op de juiste manier schoon te maken zodat er geen bacteriën worden overgedragen. Met heet water en afwasmiddel krijg je lang niet alles schoon. Vaak dient er dan een horeca vaatwasser aan te pas te komen.  Dit is duur en vooral tijdrovend, dingen waar je tijdens de festiviteit geen aandacht voor hebt. 

Een disposable is veiliger in gebruik

Als echt glas kapot valt tijdens een festiviteit kan het gevaarlijk worden voor uw bezoekers. Glijd er bijvoorbeeld iemand uit en beland op de scherven, dan kan diegene zich ernstig verwonden. Een probleem dat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Maak daarom gebruik van plastic disposables zodat de bezoekers op een veilige manier kunnen feesten. Vooral erg handig wanneer alcohol geschonken wordt.

Een breed aanbod van een hoogwaardige kwaliteit

Disposable Direct biedt verschillende soorten plastic wegwerpproducten aan om uw evenement te voorzien van de juiste disposables. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over een onprettige bijsmaak of bang te zijn voor een slechte kwaliteit. De plastic glazen zijn stabiel en breekvast. Maar wellicht krijgt u bij plastic meteen een negatieve associatie en logischerwijs wilt u een duurzame mogelijkheid vinden uw drankjes uit te schenken. Alle disposables van Disposable direct zijn gemaakt van PP, PS, PET of 100% gerecycled PET hardplastic zodat het duurzaamheidsaspect gegarandeerd kan worden. Bovendien kunt u verzamelbakken op het evenemententerrein neerzetten zodat de plastic glazen opnieuw gerecycled kunnen worden.

Vragen over disposables

Wilt u graag meer te weten komen over Disposable Direct en de uiteenlopende producten. Surf dan snel naar de website disposabledirect.nl en neem een kijkje in de webshop. Mocht u op dit moment nog vragen hebben over de voordelen, producten, kwaliteit of elders dan kunt u contact met de klantenservice opnemen die u graag verder helpt.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *